Χαιρετισμός Προέδρου Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σας καλωσορίζω στον επίσημο ιστότοπο της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου (ΠΕΚ). Στο διαδικτυακό μας χώρο, που απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στα μέλη της επιστημονικής μας εταιρείας, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορική διαδρομή, το έργο, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις της ΠΕΚ.
Σκοπός του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι η προαγωγή των στόχων και οραμάτων της Εταιρείας μας που αφορούν πρωτίστως την προάσπιση της υγείας και ευημερίας όλων των παιδιών της Κύπρου, την παραγωγή επιστημονικού έργου μέσα από ποικίλες δράσεις και πρωτοβουλίες, ως ο επίσημος εκφραστής της Παιδιατρικής ειδικότητας στον τόπο μας, και την υποστήριξη των καλώς νοούμενων συμφερόντων των μελών μας.
Η συνεχής διατήρηση ανοικτών διαύλων επικοινωνίας με το κοινό αποτελεί έναν από τους βασικούς μας στόχους, που προσδοκούμε να ενεργοποιήσουμε με διάφορους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του παρόντος ΔΣ. Σας προτρέπουμε λοιπόν να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας και βεβαίως να επικοινωνείτε μαζί μας για όποιο θέμα επιθυμείτε να μεταβιβαστεί στα μέλη του Συμβουλίου μας.
Μιχάλης Αναστασιάδης
Πρόεδρος ΠΕΚ

Πολυμέσα

World against Meningitis

Τι γνωρίζετε για τον Κορωναιό;

Jennifer Lopez fights Pertussis

Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής

30′ film for CPP

Center for Preventive Paediatrics

Χρήση Αλκοόλ κι Εγκυμοσύνη

rolex replica helps to make some time one of a kind combined with wonderful. a really perfect organization involved with side, psyche and then cardiovascular system is mostly a depend on for rolex replica watches. cost

Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου (Π.Ε.Κ.)

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου ιδρύθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1969 και ήταν η 2η Ιατρική Εταιρεία που ιδρύθηκε στην Κύπρο μετά τη Χειρουργική Εταιρεία. Σύμβολο της Εταιρείας είναι ο κοιμώμενος έρωτας…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Thasou 14, RITA COURT 17, 5th floor, Office 501, 1087 Nicosia, Cyprus
ΤΗΛ. : +357 2231 6874
ΦΑΧ : +357 2231 6937
Email : info@child.org.cy

UPCOMING EVENTS

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

.